Historien bag LTH Group

LTH Group A/S er et Holding selskab, der bliver stiftet i 1985 af Leif Toft. Selskabet samler trådene i de selskaber som ejes helt eller delvist af familien Toft.

Leif Toft etablerede sin første virksomhed i 1972, og i 1984 får han agenturet af det tyske mærke Krone, som producerer og sælger lastvognstrailere/transportmateriel. Leif Toft stifter i den forbindelse selskabet Krone Skandinavien, som de næste 30 år udvikler sig til en succesfuld salgsorganisation ikke kun i Skandinavien men også i de Baltiske lande.
I 1992 stifter Leif Toft selskabet L.T. Finans A/S, hvis formål var finansiering af lastvognstrailere.
I 2008 beskæftigede Krone Skandinavien mere end 50 ansatte.

I 1992 starter Lars Toft, søn af Leif Toft, med handel af lastvognsdæk i selskabet Krone Parts A/S, som er et søsterselskab til Krone Skandinavien A/S. Selskabet udvikler sig hurtigt, og i 1994 etablerer Lars Toft selskabet LBT Parts ApS og fortsætter med salg af lastvognsdæk og nu også personvognsdæk og alufælge.
Krone Parts A/S fortsætter med salg af reservedele til Krone trailere.

Alle selskaber i LTH Group flytter i 1994 til eget nybygget domicil på Lundsbjerg Industrivej i Aabenraa, hvor LTH’s selskaber stadig drives fra.

I 1997 ændrer LBT Parts ApS navn til All Tyres A/S, og selskabet fortsætter med at sælge lastvognsdæk, personvognsdæk og alufælge primært i Danmark men også i Norden. Ejerkredsen udvides til at omfatte søskendeparret Pia og Lars B. Toft m.fl.
All Tyres voksede hastigt og runder i 2006 mere end 30 fuldtidsansatte.

I perioden 2008 til 2011 sker der nedjusteringer i hele LTH-koncernen pga. den verdensomspændende økonomiske krise, herunder frasalg af flere virksomheder og ejerandele.

I slutningen af 2012 overdrager Leif Toft agenturet for Krone til Bernard Krone GmbH. Sønnen Lars Toft ønskede ikke at videreføre Krone Skandinavien, og aftalen med det tyske selskab var, at hvis der ikke skete en familieoverdragelse af agenturet, skulle agenturet falde tilbage til Krone Tyskland.

I 2009 stifter Leif Toft selskabet KLT Projekter A/S, der primært beskæftiger sig med opkøb og udlejning af erhvervsejendomme. Fra 2013 koncentrerer Leif Toft sig om udviklingen af dette selskab som aktiv bestyrelsesformand. Selskabet, der er ejet af familien Toft, er ikke en del af LTH Group.

I 2013 overtager Lars Toft 100% All Tyres A/S, og køber i perioden fra 2013-2017 bl.a. Nord Tyres GmbH, et selskab der sælger dæk og fælge i Nordtyskland samt btc webshoppen GP24 med salg personvognsdæk og alufælge, btc shoppen lukkes ned i løbet af 2022. All Tyres A/S bliver pr. 1. juli 2023 solgt fra LTH koncernen.

Lars Toft har som en del af et planlagt generationsskifte løbende siden 2019 overtaget ledelsen af selskaberne i LTH koncernen. Selskaberne i LTH omfatter:

• LT Finans A/S, primært finansierer leasing af biler. Ejerskab 100%
• Trailer Trade A/S, beliggende i Padborg. Salg af transportmateriel. Ejerskab 50%
• Downunder Wines A/S, engros vinhandel. Ejerskab 50%
• Den Sidste Flaske, webshop for salg af vin til b2c. Ejerskab 25%
• Nordwein GmbH, beliggende i Nordtyskland. Logistik/lager af vine. Ejerskab 100%
• Nord Tyres GmbH, beliggende i Nordtyskland. Salg af dæk og fælge. Ejerskab 100%

Læs mere om de enkelte selskabers aktiviteter her på siden.

 
 
 
 
LTH GROUP | Transportbranche - dæk - fælge - trailere - All Tyres - Trailer Trade - LT Finans - Lager og Transport Service LTS - Aabenraa
 Leif Toft
 LTH GROUP | Transportbranche - dæk - fælge - trailere - All Tyres - Trailer Trade - LT Finans - Lager og Transport Service LTS - Aabenraa
LTH Group | Lundsbjerg Industrivej 13, Aabenraa - Danmark | Tlf.: +45 70 20 82 72